Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

superhjältinnan


din mantel var av sidenjeans

ögonen av kristall
hud liksom elfenben
och långt nattsvart hår

du fanns där
svårt biten av tidens tand
och ändå så osårbar

flyg med mig superhjältinna

flyg med mig
till främmande länder
och nya drömmars stad

flyg mig





Fri vers av Hans w-art Westlund VIP
Läst 814 gånger
Publicerad 2005-04-14 22:23



Bookmark and Share


  Kajsa missanpassad
Jag återkommer till denna när jag känner mig nere.
Tack Hans!
2013-05-27

  Kajsa missanpassad
oerhört bra skrivet. Hoppas att hon tar sin chans och flyger med dig
2005-04-15

  Cattis Rönn
Väldigt vacker text...njutbar och drömmande...Bravoskrivet!
2005-04-14
  > Nästa text
< Föregående

Hans w-art Westlund
Hans w-art Westlund VIP