Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En del av mig

Min längtan
bor i dina ögon

Men det var aldrig menat
baby


Man kan inte blanda
marmelad
och kaviar

Vi rusar på
i samma tid
och i olika världar

Jo jag kommer ihåg
nerrivna tapeter
madrassen på golvet
och kyssar som smakade godis

En del av mig
kommer alltid att vara där





Fri vers av Ola Rydberg
Läst 1356 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2007-04-15 17:05



Bookmark and Share


    sunnanvind
Du har en sån härligt enkel stil då du skriver! Spar den till mitt förråd av bokmärken...tack!
2007-10-21

  Lilmarie Mellberg
Fint beskrivet kände mig väldigt närvarande här.
2007-04-22

  Hans w-art Westlund VIP
vacker och sorgsen, om tid och kärlek som kommit och gått.. fina pärlor i denna näst intill fulländade poesi.. spar den som favorit.
2007-04-15
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan