Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Torterad till förvåning

-Dina ögonbryn
ska jag plocka bort med vax
och flytta uppåt




Bunden vers (Haiku) av Dikt-Anders
Läst 1149 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-01-01 17:26



Bookmark and Share


  Zam
Superbt. Jag är stum av beundran. Titeln lockade, och texten gjorde mig inte besviken.
2007-01-28

  Hans w-art Westlund VIP
rent av för djävligt bra. vilken titel och text. den blir favorit.
2007-01-20

  Arwen
av alla är det här ändå min personliga favorit. Hysteriskt rolig. Kan inte sluta garva..!
2007-01-12

  KonstigaKatter
Mycket smart använda ord! Bokmärker. Gissar att den gäller någon argbigga;)
2007-01-03

    M
AAAAAJJJJJJ
2007-01-01

  Glitteringly
hihi :) använd pincett, det funkar jättebra
2007-01-01
  > Nästa text
< Föregående

Dikt-Anders

Mina favoriter
god jul
Saknad