Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Avmaskning

Om du äter rätt
balanseras tarmfloran,
i ditt fall, -faunan




Bunden vers (Haiku) av Dikt-Anders
Läst 664 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-01-14 10:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Dikt-Anders

Mina favoriter
god jul
Saknad