Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Saknad


Min fru gav sig av
med min allra bästa vän

Jag saknar honom!






Bunden vers (Haiku) av Martin (www.poesisidan.se)
Läst 1383 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2006-10-09 10:00



Bookmark and Share


  Lillasyster F
Oväntad vändning i slutet. Bra skivet!
2009-06-14

  Björn Karlsson
Fan va bra
det kändes klart
2007-09-05

    M
\"ler\" denna var häftig rå på något sätt. Kanske finns lättnaden där någonstans?
2007-03-03

  Freya
hihihi.
vad rolig. sådär chokerande. :')

2007-01-08

  Missi VIP
haha! den var bra!
2007-01-05

  Flickan*i*L*för*Lycka*
Ha Ha! så kasst bra (x-D)
2006-11-27

  DanSan
******************************

Hahaha . . . denna är ju bara så bra!

Ja väner kan man inte få nog av!!!

Väl ordat!!! Allt gott Dan!!!

******************************
2006-11-19

  Night Soul Woman
Bisexualitets intriger!Underbart! hi hi hehe
2006-11-19

  Martin VIP
Ja du Martin, det verkar som this town is big enough for the two of us. Gillar flera av dina Haiku.
2006-10-19

  Paulina LH VIP
Häftig vändning i vemodigheten!
Väldigt bra! :))
2006-10-09

  KonstigaKatter
Hi hi! Jätte bra, kan förstå tanken.
2006-10-09

  prinscess VIP
men den här var lite sorglig
saknar du inte din fru då?
2006-10-09

  Anders P VIP
Känns lite bitter och cynisk. -frun då?
2006-10-09

  Daniel_78 VIP
lite jobbig att läsa
2006-10-09

  Myself
ja,så kan det kanske också vara,hoppas han kommer igen.bra skrivet.
2006-10-09
  > Nästa text
< Föregående

Martin (www.poesisidan.se)