Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är citronen


Jag är citronen
som ger dig syrligheten
din sötma kräver




Bunden vers (Haiku) av Martin (www.poesisidan.se)
Läst 885 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-09-28 15:54



Bookmark and Share


  Lillasyster F
Finurlig liten haiku. Surt och sött i samklang.
2009-06-14

    M
snacka om att komplettera varandra. otroligt bra- med så sura ord:)
2007-01-30

  Magica VIP
Med få ord berättar du mycket, bra!
2006-11-29

  Sarabrina
Härlig! ;)

Kram,
Sabrina
2006-10-02

  Gunwale VIP
Vilken fin relations- och balanshaiku...
2006-09-28

  Propella
Snyggt! Kontrasterna är fantasieggande.
2006-09-28
  > Nästa text
< Föregående

Martin (www.poesisidan.se)