Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I betraktarens öga


Jag såg dig inte
på grund av min närsynthet

eller tack vare






Bunden vers (Haiku) av Martin (www.poesisidan.se)
Läst 743 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-10-04 09:34



Bookmark and Share


    M
Ja detta att sedan veta förmedlar du solklart (för mig). Iblan är det tur att det blir som det blir. Kan bespara en mycket.
2007-01-30

  arbetaren
Snyggt och precist!
2006-10-04

  Helene Månsson
du säger otroligt mycket med få ord! Distinkt och rent. Bra! /Helene
2006-10-04

  PetraSally
ah - alltid en njutning att läsa kortfattade, distinkta texter!
2006-10-04
  > Nästa text
< Föregående

Martin (www.poesisidan.se)