Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Unik


Jag är den enda
som är exakt likadan
som alla andra






Bunden vers (Haiku) av Martin (www.poesisidan.se)
Läst 863 gånger
Publicerad 2006-09-28 19:07



Bookmark and Share


  Magica VIP
Som jag grubblat på den här dikten, men jag kan inte "lösa" den...
Det retar mig, men det är ju bara så bra alltså! För även om alla är unika som individer, så kan du ju inte var som dem alla,alltså som massan ändå...hmm...
2006-11-29

  Caprice! VIP
Det var väl synd... hahaha! Härlig haiku - med underfundig "natur"skildring...
En klar 5:a.
Visste väl att jag hade tur när jag hittade till dig. Tråkmånsar finns det alldeles för många av här i världen.
2006-10-05

  Bengt VIP
ha ha ha, tur att Du finns!
2006-09-29

    Naturbarn
Håller med min landsman här under.
Du måste vara kluven i .... Ja det vete f.. hur många bitar.
2006-09-28
  > Nästa text
< Föregående

Martin (www.poesisidan.se)