Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till lags


Jag bjöd på mig själv
Jag hade fått för mig att
du var kannibal






Bunden vers (Haiku) av Martin (www.poesisidan.se)
Läst 704 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2006-10-05 09:15



Bookmark and Share


  Joanskij
hihi
2007-11-29

  fossie
ja. hur pass långt är man beredd att gå? ännu ett träffande alster på så kort tid. I love.
2007-04-24

    M
så jäkla bra
2007-01-30

  Lena K Nilsson VIP
Kul!
2006-10-05
  > Nästa text
< Föregående

Martin (www.poesisidan.se)