Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min debut


- \"Hur hade du tänkt
att den där skulle få plats
inuti den här?\"





Bunden vers (Haiku) av Martin (www.poesisidan.se)
Läst 686 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-10-02 11:23



Bookmark and Share


    M
hohoho
2007-01-30

  Flickan*i*L*för*Lycka*
Oh my god fan vad bra *asg*
2006-11-27

  Night Soul Woman
*asg* Då har alltså storleken betydelse!*asg*Stor eller liten!? Är dagens fråga i den kinesiska önskekakan!
2006-11-19

  DanSan
******************************

Ja det kan man ju fråga sig???

Den här har florerat på diverse

Fråga XXXX spalter hehehe

*LOL*LOL*LOL

*****************************
2006-11-19

  DanSan
******************************

Ja det kan man ju fråga sig???

Den här har florerat på diverse

Fråga XXXX spalter hehehe

*LOL*LOL*LOL

*****************************
2006-11-19

  Caprice! VIP
Tack för kvällens härligaste skratt! Obetalbar!
2006-10-06

  pang
haha
2006-10-04

  Anders P VIP
en poets utmaning. Underbart.
2006-10-04

  Helene Månsson
*ler* läste och läste sedan igen och kom underfund med min tanke kring den....*ler brett* och bokmärker..../Helene
2006-10-04

  Howlit
Du trollbinder mej med dina texter
Allt i det lilla ordet
och de få raderna

Sitter fast
2006-10-03

  Daniel_78 VIP
hahaha rolig
2006-10-02
  > Nästa text
< Föregående

Martin (www.poesisidan.se)