Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Läs inte det här


Läs inte det här.

Gör istället någonting
betydelsefullt




Bunden vers (Haiku) av Martin (www.poesisidan.se)
Läst 732 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-09-29 10:01



Bookmark and Share


  DanSan
****************************

Snyggt haiku-hajkat!!! 5-7-5

perfekt och dessutom så talande!!!

Allt gott, Dan

****************************
2006-12-11

  PetraSally
he he..."Detta är inte en dikt"...typ?
2006-10-04

  prinscess VIP
klart man läser när rubriken
uppmanar än till att inte göra det*ler*
2006-10-03

  Yvonne Vigstrand
Så träffande....och här sitter man o läser dina alster.....*ler*
Fast det tycker jag är betydelsefullt!
Kram Yvonne
2006-09-30

  Helene Månsson
det är klart jag läser när det är en sådan rubrik....är inte det betydelsefullt eller står det bara för min nyfikenhet?/Helene
2006-09-29

  Björn Donobauer
Jag gjorde det inte heller och sparade tid till att skriva själv.
2006-09-29

  Bysmeden
Alldeles rätt tänkt och skrivet...!
2006-09-29
  > Nästa text
< Föregående

Martin (www.poesisidan.se)