Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Klostervalsen


Jag gick i kloster
men de kastade ut mig
när jag åt en munk







Bunden vers (Haiku) av Martin (www.poesisidan.se)
Läst 781 gånger
Publicerad 2006-10-03 09:19



Bookmark and Share


    M
det var inte klosterosten då?
2007-01-30

  hanziz
asskön hörrudu! gillar den å blir på gott humör!

tack tack!! hahahahaha
2006-12-02

  Flickan*i*L*för*Lycka*
Ha Ha! så kasst:P
2006-11-27

  DanSan
****************************

Ja kannibalism e inte eftertraktat!!!

****************************
2006-11-19

  prinscess VIP
vilken busig liten text
*ler*
2006-10-03
  > Nästa text
< Föregående

Martin (www.poesisidan.se)