Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att sova på saken

En fast avföring
är bästa huvudkudden
om man har dread locks




Bunden vers (Haiku) av Dikt-Anders
Läst 751 gånger
Publicerad 2010-08-21 15:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Dikt-Anders

Mina favoriter
god jul
Saknad