Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Magsjuka

Jag ger upp kampen
Du hittar mig sittandes
i mitt eget spad




Bunden vers (Haiku) av Dikt-Anders
Läst 960 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-06-24 07:55



Bookmark and Share


  Njord
Usch då! Gott skratt gav du mig!
2009-06-24
  > Nästa text
< Föregående

Dikt-Anders

Mina favoriter
god jul
Saknad