Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vår vår


när svanarna flög
förbi där ovanför mig

visste jag redan




Bunden vers (Haiku) av Hans w-art Westlund VIP
Läst 1569 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2010-04-13 07:19



Bookmark and Share


  Hans w-art Westlund VIP
tack Casbah*

2013-03-08

  Casbah* VIP
en harmonisk text som inte har ett slut.
2012-04-12
  > Nästa text
< Föregående

Hans w-art Westlund
Hans w-art Westlund VIP