Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hej Småstad


Munkfors är faktiskt riktigt vackert

om man blundar hela vägen igenom och låtsas att man är någon annan stans




Övriga genrer av Obnoxious
Läst 1991 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2007-08-20 20:08



Bookmark and Share


  Linen
det som är bra med det är väl att man inte behöver blunda så länge...
2008-11-02

  SoLiA
haha! jag känner igen det där! :-)
2008-08-06

  vetlandaslyna
åh, just så. snyggt!
2008-03-08

  Mögelhud
Ha ha. Skönt skrivet.
2007-11-21

    ej medlem längre
*skrattar igen*
Ungefär som här då, låter det som!
Härligt med ironi tycker jag,
det är liksom så man öht överlever
detta vansinne
2007-08-22

  Hans w-art Westlund VIP
*skratt* ja men det finns ju andra vägar genom munkfors som är värda att ha ögonen öppna på. svängen förbi mitt galleri w-art t.ex :)

den här var kanonrolig. den blir en favorit.
2007-08-21

    Mr.painter
Ha ännu bättre jo hehe
2007-08-20

    ej medlem längre
ungefär som stället där jag växte upp.
rolig reflektion!
2007-08-20
  > Nästa text
< Föregående

Obnoxious
Obnoxious