Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sierskaförsök (med fröken mörk)


hon blundade
försökte se in i framtiden

men allt var svart

fröken mörk skrattade till
och öppnade ögonen

hon visste inte vad hon väntat sig
kanske mer lättförklarligt
men livet är väl inte så

det är komplicerat

hon reste sig ur den rosa fåtöljen
den med vita blommor

det var dags att gå på vernissage

se något nytt
försöka leva mer i nuet
hon sträckte ut sig som en katt
och skrek

skrek rakt ut som ronja rövardotter
det var skönt skönt skönt
skönt

som livet egentligen alltid borde vara




Fri vers av Hans w-art Westlund VIP
Läst 683 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-12-01 09:09



Bookmark and Share


  Obnoxious
-ler ovanligt stort-
Den där Fröken Mörk är allt en jävla härmapa! Och alla är vi ju lika som chimpanser....
2007-12-01

  Betlehemsstjärnan VIP
Härligt!! Gör mig glad att läsa den här./B
2007-12-01
  > Nästa text
< Föregående

Hans w-art Westlund
Hans w-art Westlund VIP