Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Björnfrossa

Huvudvärk och vår,
och en sol som tinar fram
en massa hundskit.

Vill inte gå ur idet,
tror jag somnar om igen.




Bunden vers (Tanka) av Hans w-art Westlund VIP
Läst 1054 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-03-28 12:41



Bookmark and Share


  Ola Rydberg
känner igen känslan
mörket och kylan kan man gömma sig i
2013-03-28
  > Nästa text
< Föregående

Hans w-art Westlund
Hans w-art Westlund VIP