Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dom säger det är insidan som räknas


så vore du inte så rysligt ful
skulle jag nog vara
lite kär i dig




Övriga genrer av Obnoxious
Läst 776 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-03-30 18:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Obnoxious
Obnoxious