Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fy skäms


Jag har ingen rätt
att tro
att jag saknar dig

För jag vet ingenting om
hur det är
att ha dig




Övriga genrer av Obnoxious
Läst 674 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2009-03-31 14:12



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Jag gillar texten helskarpt, kort, kärnfull och rakt in i solar plexus, som en mjukt kastad krambjörn och det helt utan förvarning.
2012-03-28

  TiVa
ja, fy skäms!!
;)
Den här känslan känns ju verkligen igen.... Fångat mitt i prick!
2009-07-20
  > Nästa text
< Föregående

Obnoxious
Obnoxious