Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ensam kvar


förr i tiden sa hon
och doppade smörgåsen tjugo gånger om glaset
hälsade man på hos varandra




Övriga genrer av Obnoxious
Läst 693 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-03-26 13:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Obnoxious
Obnoxious