Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snälla syster låt mig dö

Snälla syster släpp mig.
Låt mig finna den eviga friden.
Skona mig från verkligheten.

Täck mig grav med blommor
Vattna dem med dina salta tårar
välj många vackra färger
så att fasaden av lycka
följer mig till slutet

Snälla syster låt mig dö



Men bara om du kan återuppliva mig




Fri vers av Canadien
Läst 968 gånger
Publicerad 2005-01-17 08:17



Bookmark and Share


  Ephemeral
...om vi hade kunnat lillan så hade vi tagit bort alla dina demoner.
2005-02-24

  Kajsa missanpassad
Jag skulle aldrig låta dig dö. Men du kan få sova i min famn ett tag. För du är underbar och livet blir vackert tack vare dig. Se till att stanna hos mig?????
2005-02-13

  Ilana
jag återgår till din dikt gång på gång. den släpper mig inte.
hur ska du kunna uppleva den eviga friden om systern ska väcka dig efter en stund?
du ger uttryck för en känsla många av oss säkert känt; låt mig dö för en stund och återvakna när allt har ordnat sig. men, det är ju svårigheterna i livet som gör oss starka (låter otroligt klichéaktigt men sant ändå). var stark och önska inte döden.
2005-01-17
  > Nästa text
< Föregående

Canadien
Canadien