Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
till vår ofödda


nytt liv

Dig ska jag bära

I nio långa månader


Se mina tår försvinna


...i takt med att dina växer





Fri vers av Canadien
Läst 526 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-05-12 21:58



Bookmark and Share


  camillala
fantastiskt
2008-05-12
  > Nästa text
< Föregående

Canadien
Canadien