Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...


Ordfattig

Jag är tom. På ord.
Kan varken tala skriva eller tänka bokstäver

Jag är meningslös




Fri vers av Canadien
Läst 496 gånger
Publicerad 2007-10-28 21:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Canadien
Canadien