Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag hittade din bild som bokmärke i en saga med orättvist slut


Diskberget v ä x E R

All tid jag ödlsat på att låta det växa
får jag betala tillbaka
...i ännu mer tid på att få det diskat
och då saknar jag dig vid mina fötter
Laura
Vem ska nu hålla lillmattes fötter varma
när jag står barfota på köksgolvet?

I din aska finns ingen värme kvar...




Fri vers av Canadien
Läst 551 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-06-12 02:17



Bookmark and Share


    sunnanvind
Så sorgligt! Vem ska nu ...? Saknaden o sorgen känns vemodigt bitande i texten... Applåd!
2007-06-12

  Alfie M
Det var fint skrivet.
Det vardagliga har många ingångar
mot de stora frågorna.
2007-06-12
  > Nästa text
< Föregående

Canadien
Canadien