Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag kan inte beskriva den, det är bättre att läsa den.


själ(v)förnekelse

Dina andetag blev imma


du försiktigt smekte över badrumsspegeln.


Förnekeade dig själv att se din skönhet






Varje rörelse var präglad


av rytmisk dansliknande karaktär


och din röst spännande


med ett pianos allas nyanser


Ändå sjöng du bas-stämman i livets kör







Dina tårar var


helande


lindrade smärta


Ändå grät du aldrig.




Fri vers av Canadien
Läst 603 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-02-22 12:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Canadien
Canadien