Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det är svårt att förklara hur det är att vara kär.


förälskelse

När mina ögon mötte dina,
trollbands jag av det intensiva suget i dem.
Som om jag inte ville slita blicken ifrån dig
Förrän jag räknat

varje


liten


ögonfrans


.....Så hypnotiserande


Leendet som lekte i din mungipa
Sände en stöt av värme genom mig.
En plötslig våg av medvetenhet för min morgonfrisyr
sköljde över mig

och jag ville borsta mitt hår tills det var alldeles slätt
Lukta gott och vara fin.

Med ett rött stänk på mina kinder
tog jag skydd bakom dagstidningen jag inte läste

Och vad jag skämdes när du påpekade


att jag höll den

upp och ner!!




Fri vers av Canadien
Läst 542 gånger
Publicerad 2007-02-28 13:42



Bookmark and Share


  Atena
fint skrivet :)
2007-02-28

    Bim
Ugnt och sött
2007-02-28
  > Nästa text
< Föregående

Canadien
Canadien