Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bara Jag

Jag är inte smal
men jag äter när & vad jag vill
utan att spy eller motionera
Jag räknar inte kalorier
eller krigar med vågen

- men som alla andra har jag en drömvikt

Jag är inte snygg
men döljer inte fulheten under smink
utan kajal, täckkräm eller mirakelmaskara möter jag granskningarna
Jag klär mig inte i söthet
eller gömmer mig bakom detaljer

- men som alla andra vill jag vara vacker

Jag är ingen poet
men uttrycker mig fritt med ord
utan att bry mig om hur det borde låta
Jag missbrukar inte klyschor
eller anpassar mitt språk

-men som alla andra vill jag fånga känslan

Jag må vara en självskärare
men på mitt eget sätt
utan att dagligen skära sönder handlederna
Jag anser att de är till för självmord
eller för att skrika högt nog så kanske någon hör

- men som alla andra vill jag bli frisk


Och gissa vad;
Det finns de som älskar mig ändå
trots alla mina brister




Fri vers av Ephemeral
Läst 877 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2005-03-04 17:55



Bookmark and Share


  Kajsa missanpassad
love you hone'.


Så de så. :)

2005-03-07
  > Nästa text
< Föregående

Ephemeral
Ephemeral