Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Thist is just a Tribute


Vackerheten som är ni

Det finns inga ord
som kan ge er
poetisk rättvisa
Alla fraser och
alla klichéer
är för svaga
för eran underbarhet
Men jag har skapat ett eget språk
som nuddar vid sanningen
Ett språk som flyter
som musik i mina vener
spelar ljuv gitarr på mina nerver
där basen består av mina hjärtslag
och texten är era skratt
på min balkong en solig Majdag




Fri vers av Ephemeral
Läst 575 gånger
Publicerad 2006-05-16 23:28



Bookmark and Share


  Hans w-art Westlund VIP
..jag lyssnar..
2007-04-11
  > Nästa text
< Föregående

Ephemeral
Ephemeral