Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Blanks


Untitled (uncompulsory)

och jag har
nog många tabletter
för att flyga

men jag

krachlandar

i min
egen självömkan




Fri vers av Ephemeral
Läst 463 gånger
Publicerad 2007-09-17 15:58



Bookmark and Share


  Kajsa missanpassad
så kan det vara. bara älskar första stycket. fyllt av tragik. jag är svag för sånt.
2007-09-18
  > Nästa text
< Föregående

Ephemeral
Ephemeral