Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...between what and what Melvin?


Borderline

Det finns dagar då jag kan andas för två
& dagar då andetagen tar slut
Det finns dagar då jag lever för tre
& dagar då det känns som om jag är 6 fot under
Det finns dagar då lycka existerar
& dagar då verkligheten hinner ikapp




Fri vers av Ephemeral
Läst 577 gånger
Publicerad 2006-05-16 23:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ephemeral
Ephemeral