Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Soundtrack - James Blunt - Wisemen


När muren faller

Världen slutar inte snurra
för våra sorger
och till slut börjar vi alla
snurra med den igen
när vi inser att
livet faktiskt går vidare

& det som krasar
under fötterna är
glasssplitter av en dröm
som krossades i ett minne
från länge sedan
och som släppte mig fri




Fri vers av Ephemeral
Läst 613 gånger
Publicerad 2006-05-16 23:29



Bookmark and Share


    Camillaa
vackert
/ C *
2006-10-15
  > Nästa text
< Föregående

Ephemeral
Ephemeral