Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
-Det brann en natt-


När sorgen kväver lättnaden

Det var skrik-panik
i ett rökfyllt inferno
Mötte min ängel svart
av rök i trappen
Rökdykare och ficklampssken
men för lilla Flingan
hade livet runnit ut
Kvar finns nu bara sotet & sorgen




Fri vers av Ephemeral
Läst 542 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-05-16 23:25



Bookmark and Share


  Jim Lundström
Mycket bra.

Fastnad grymt mkt för rederna \"Mötte min ängel svart\" &
\"Kvar finns nu bara sotet & sorgen\"
2007-07-04
  > Nästa text
< Föregående

Ephemeral
Ephemeral