Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Soundtrack - James Blunt - Tears and Rain


Krona eller klave

Som en singlad krona
vände livet i ultrarapid
för att aldrig mera starta

Men stannar vi nu
står vi still till tidens slut
Själ i själ vandrar vi,
springer ifrån ödets nycker

Det finns sorg i hjärtat
sorg på papper
sorg i en kista
Men bli inte lamslagen

Blicka framåt mot ljuset
förlåt dig själv
innan du förtärs

Du har alltid varit en ängel
ändock inte mer än människa
men aldrig en mördare

På natten när tankarna vaknar
kom då ihåg att ingen,
ingen någonsin
har varit felfri

Som en singlad krona
vände livet i ultrarapid
men du får inte stanna




Fri vers av Ephemeral
Läst 583 gånger
Publicerad 2006-05-16 23:19



Bookmark and Share


  Kajsa missanpassad
Vackerhet. Älskar raderna

"Du har alltid varit en ängel
ändock inte mer än människa
men aldrig en mördare"

De säger så mycket.. om människor i allmänhet.
2006-05-17
  > Nästa text
< Föregående

Ephemeral
Ephemeral