Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du

Jag vill inget hellre än att klara av det här
Men jag har stått ut så länge
Så länge att jag tvivlar på att det någonsin
ska bli bra igen
Framsteg blir bakslag
Jag är rädd, räddare, räddast
Det finns inga färger, endast svart, vitt & grått
Du gör mig stark, men är det tillräckligt?
I ditt sällskap kan jag ibland skymta ljuset
Men jag blir rädd och gömmer mig i skuggan igen,
när du inte finns i vid min sida
Det finns inga ord som kan beskriva
hur mycket du betyder för mig
Att säga att du betyder mest för mig,
det går inte att likna med vad jag egentligen känner för dig
Utan dig skulle jag inte leva
Så länge jag har dig,
ska jag göra allt för att orka stå ut
För att bli hel igen




Fri vers av enilevve
Läst 230 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-09-02 21:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

enilevve
enilevve