Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drömmar

För att drömmar inte är något annat än just drömmar
För att drömmar är falska förhoppningar,
som det aldrig blir någonting av
Falska förhoppningar som förlamar dig
Kväver dig
Tar andan ur dig

Att drömma är att ge sig själv ett slag i magen
Att tappa sig själv på luft
Att plåga sig själv med önsketänkande
Önsketänkande som dödar dig

Drömmar är ett virus, som likt cancern äter upp dig inifrån
Som dödar dig
Plågsamt och sakta
Dödar dig...




Fri vers av enilevve
Läst 564 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-01-20 18:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

enilevve
enilevve