Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vill älska. Utomhus

Det är höst
och sju grader varmt.
kallt. ute.

Jag vill göra uppror.
jag vill älska som katter gör
på den fuktiga gräsmattan
i kylan

Jag vill känna
din nakna
varma. kropp
emot min blåfrusna

Jag vill att du
väcker. liv.
i mig
och min blåfrusna
kropp

Dina varma läppar
emot mina kalla
frusna. spruckna.

Jag vill att din varma livliga kropp
med ett hjärta som slår frenetiskt
trycks emot min frusna
bedövda

Sen vill jag gå in
ställa mig i duschen
i ångan
och älska en gång till

Jag vill älska
tills jag somnar
i din famn
i min säng
under mitt täcke




Fri vers av enilevve
Läst 325 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-09-22 22:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

enilevve
enilevve