Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Här blev jag inspirerad av Nattviols dikt om ömtåliga hjärtan som är rädda för ensamhet ..


Länge leve kärleken

Jag passerar husen varje dag

På min cykel
hinner jag fundera

Undrara om dom som
bor inuti skalen
är lyckliga

Eller låtsas dom
ersätter dom tomheten
med materiella saker
för att dölja
att det som en gång fanns
nu är borta
kanske det aldrig fanns där från början ?

Men givetvis så finns det
ju ochså hem
fyllda av äkta kärlek
lycka och livsglädje

Så Länge leve kärleken !!!




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 370 gånger
Publicerad 2004-05-12 15:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan