Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I en sagolik skog

I en sagolik skog hände detta en gång:
En liten ljushårig älva sjöng en vacker sång.
Trollsk, och snårig denna skogen var.
Och älvan en krona på sitt lilla huvud har.
Småtrollen smyger.
De små vackra drakarna flyger.

Trubbiga stubbar, träd med underbara frukter som glittrar.
Och alla små alver, och tomtar som fnittrar.
Det är såhär jag vill att världen ska se ut.
Men detta är bara en saga, som genast kan ta slut.




Fri vers av Tricia Johansson
Läst 693 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-09-03 14:01



Bookmark and Share


    onaniserande klimakteriedam
denna gillas!
2008-11-20

  ßluie VIP
gillar den konstiga kombinationen. Sagan förlagd i en något stylad och piffad bauermiljö. Passningen till den traditionella sagan, den med det lyckliga slutet, med hjälp av det abrupta.
2008-09-04

  Eva Enjebo/Drugge VIP
Är du säker på att dom inte finns där ute
i skogen :-)
2008-09-03

  Larz Gustafsson VIP
Jorden var ett paradis...Innan...
Fint med de glittrande frukterna!
2008-09-03
  > Nästa text
< Föregående

Tricia Johansson
Tricia Johansson