Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En närhet till någon som lyssnar med själen

Jag trodde att jag ville ha en vän,
en riktig vän
som jag kunde lita på

Intensivt var mitt sökande.

En närhet till någon
som lyssnar med själen,
Elektriciteten i det där bandet
som växer till en aldrig sinande
styrka

Ofta blev jag besviken

Trycket inuti, som händerna
mot en vägg som aldrig ger vika

i väntan

och ett hjärta som sviktar

tills jag insåg
att jag måste bli min egen vän




Fri vers av Tina-sol
Läst 218 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-09-03 17:59



Bookmark and Share


  Lejonhjärtas poesi
Lyssna till själens röst som har ett budskap är vackert och att lära sig lyssna till sin egen själ är en livslång resa i nöd och i lust!
2008-09-04

    Glittra G
Huvudet på spiken vännen!
Mycket bra insikt.
2008-09-04

  Bjarne Nordbö
Insiktsfull, minst sagt. Gott.
2008-09-03
  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol