Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Oförenlig


Mitt hjärtas såpbubbla

svävar fritt

helt ovetande om

dina handlingars taggtråd




Fri vers av S D
Läst 333 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-09-03 18:30



Bookmark and Share


  Havsbris
ibland är bättre
att inte allt veta, de flesta
gånger faktist...

det man inte vet om
kan inte göra en att
lida... så klart finns
den ljusare sidan,
men ödet skrevs inna
vi visste vad vi var för
något ;o)

men finns en punkt,
träffpunkten, i allas liv
som man någon gång
måste hitta, där allt är
förenad,,,

Dina ord är så fina
och läsvärda, samt gör en
att tänka djupt och le...

TACK!
2008-09-03

  lyckeli
Mmmm...ovetandets sköna tillstånd....som sällan varar....
2008-09-03
  > Nästa text
< Föregående

S D
S D