Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

du har mig kvar

spara mig som ett minne
och ta fram mig när du behöver
när du vill bli påmind om hur underbar du är
spara mig
i din lilla låda
när ensamheten är kall
använd mig som ett täcke
jag går
men spara mig
du har mig kvar




Fri vers av S D
Läst 472 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-06-01 22:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

S D
S D