Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gryning

Nattfjäril med tunga andetag. Jag känner igen dig på dina hjärtslag. Jag är inte främmande för dina suckar. Kom, jag har dukat bordet med ensamheten jag vill dela med dig. Hjälp mig att bygga en vacker boning åt natten. Av silke. Med ord av kärlek. Vi bygger en bro mellan våra kroppar. Dansa med mig i glädjens enorma sal. Var min upprepning i alla speglar. Ikväll, endast ikväll. Gråt inte. Jag är bekant med det sista spelet. Tyngden av att vara vilse. Det är dags nu. Kom, det är dags att vandra förbi. Låt oss dela nuet. Morgondagen vill jag ha för mig själv.




Fri vers av S D
Läst 378 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-03-31 18:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

S D
S D