Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

du hade tid

det känns fortfarande
som att det bara är vi
två i ett rum fullt av folk

du får mig fortfarande
att känna mig som den
enda du tittar på

mitt hjärta slår fortfarande
så fort att det gör ont
varje gång jag ser dig
eller hör din röst




Fri vers av Linds
Läst 357 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-09-03 21:49



Bookmark and Share


  friheten
Vacker skriven !
2008-09-03
  > Nästa text
< Föregående

Linds
Linds