Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En röd klutt

När jag slutar vara den röda klutten i den grå massan..finns jag inte mer...

Du försökte måla mig svart.....

men min färg går inte att tvätta bort..




Fri vers av kaffesump
Läst 270 gånger
Publicerad 2008-09-04 02:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kaffesump
kaffesump