Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

utopia?

Dysfunktionell

antisocial

antitrygg.......... men ändå fungerande...

jag är fri men ändå inte.. ty det finns ingen fridens plats för en vilsen själ

Eller finns du där mitt utopia?

sökandet har börjat.....




Fri vers av kaffesump
Läst 194 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-09-04 02:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kaffesump
kaffesump