Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hur kan jag veta...

Om du lärt mig...kanske det hade gått

Nu gör jag som jag tror....som jag lärt mig själv..

det går ofta åt helvete...


varför kan jag inte älska?




Fri vers av kaffesump
Läst 218 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-09-04 02:57



Bookmark and Share


  Quasimodo
Starkt i frågan för hur att älska och vad älska är, kanske det vi behöver mest man som är svårast att förstå !!
2008-09-04
  > Nästa text
< Föregående

kaffesump
kaffesump