Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Keep it burning

Lärdom och visdom.
Eld.
Vi var som eldar.
Levande.
Pumpande i vår egen
värld.
Vi sydde ihop oss.
Vi skapade
grunden.
Fotograferade.

Träden skyddade
våra
samtal.
Vi tog av oss våra
klockor och
levde utan tiden.
Sandkorn under naglarna.
Vi grävde ner
stunden i
sanden.

Tillsammans visste vi
vilka vi var.
Blonda hår
glödde i
solen.
Dansande tankar över
ängarna.

Och jag känner
fortfarande
värmen under askan.
Oändligt
glödande.




Fri vers av lilla ego
Läst 552 gånger
Publicerad 2005-07-25 19:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lilla ego
lilla ego