Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Balkong

Du står på en balkong
med asfalt i blicken,
jag är vinden bakom din rygg,
har inte bestämt
mig om jag ska blåsa

Du har ju blåst mig ganska många gånger
och nu är jag trött på
att förlåta
( även den mest godtrogne idiot
har en gräns ! )

Jag
drar jag in vinden
som ett helande andetag
och lägger min energi
på något värdefullare ...




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 388 gånger
Publicerad 2005-07-25 19:46



Bookmark and Share


  Nic
De sista fyra raderna är kanonbra, de andra är oxå bra
2005-07-25
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan