Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlek. Död. Och om att pissa på varandra

De har ett skissblock och en kaffe
då de talar om hennes bröllop

Bruden och tärnan i ett ivrigt samspråk

Tärnan oroar sig över sitt tal
Bruden över att klänningen ska spricka

En bit bort gråter en man vid färska rosor
Knäpper händerna mot molnen på kyrkogården

Snart pissar en man på samma rosor
A-lagarna sitter i minneslunden och hedrar de döda
med en bira

Ja vi föds och vi dör. Vi älskar, skålar
och pissar på varandra ibland

Idag blev kontrasterna så märkvärdigt tydliga




Fri vers av Tina-sol
Läst 373 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-09-04 21:02



Bookmark and Share


    Melona
gillar detta skådande av den värld, den mycket märkliga som vi lever i.

Tycker om denna film, tack!
2008-09-04

  Lejonhjärtas poesi
Annorlunda men tänkvärda och träffsäkra iakttagelser från en kyrkogård full av liv.
2008-09-04
  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol